Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Kleine, flexibele suikers meest geschikt voor stabilisatie eiwit

Houdbaarheid therapeutische eiwitten kan verbeteren

PW43 - 27-10-2017 | door Maarten A. Mensink, Wouter L.J. Hinrichs, Henderik W. Frijlink en Kees van der Voort Maarschalk
De houdbaarheid van therapeutische eiwitten kan worden verbeterd door ze samen met suikers te drogen. Kleinere en moleculair meer flexibele suikers zijn hiervoor het meest geschikt. Dit komt doordat deze suikers het best in staat zijn om tijdens drogen en de daaropvolgende opslag nauwe bindingen aan te gaan met eiwitten, blijkt uit promotieonderzoek van Maarten Mensink.

Wilt u verder lezen?

Log in om verder te lezen.

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten


Alleen abonnees van het Pharmaceutisch Weekblad hebben volledige toegang tot pw.nl. Ga voor meer informatie: abonnement PW aanvragen.

Document acties

Back to top